DHoTS ondersteunt huisartsen en patiënten in de begeleiding en monitoring van hoge bloeddruk

Het DHoTS programma

DHoTS bestaat uit twee onderdelen, namelijk een mobiele applicatie voor patiënten (geschikt voor Android en iOS) en uit een online portaal voor zorgverleners. De patiënten voeren in hun applicatie de bloeddruk meting in, welke direct inzichtelijk wordt in het zorgverlenersportaal. Voor meer informatie over de patiënten applicatie, klik hier.

Zorgverlenersportaal

Binnen DHoTS krijgt elke praktijk een eigen huisartsenportaal, met diverse inlog accounts voor de betreffende zorgverleners. Het portaal is te bereiken vanuit een koppeling vanuit het His of via een internetbrowser. Het huisartsenportaal ondersteunt huisartspraktijken bij het zorgproces rondom de organisatie van chronische zorg voor CVRM patiënten. 

Inloggen in het huisartsenportaal? Klik hier.

Stappenplan voor zorgverleners in het portaal

Doelstellingen DHoTS

Maatschappelijk

DHoTS richt zich op het voorkomen van ziektebeelden en zorgkosten. Het zal de druk op de zorg verlagen, waardoor de toename van het aantal chronische patiënten beter door de huisarts kan worden opgevangen.

Patiënt

DHoTS wil de patiënt beter begeleiden, en streeft naar hogere therapietrouw, betere bloeddruk en minder zorg in het ziekenhuis. Door DHoTS behoudt de patiënt de regie over haar gezondheid, in haar eigen omgeving.

Zorgverlener

DHoTS ondersteunt zorgverleners in het zorgproces rondom de organisatie van chronische zorg voor CVRM patiënten. DHoTS voorkomt op een betrouwbare manier 24-uurs metingen en 30-minuten metingen op de praktijk.