DHoTS ondersteunt huisartsen en patiënten in de begeleiding en monitoring van hoge bloeddruk

Over ons

Hoge bloeddruk is een belangrijk en veel voorkomend probleem in Nederland, maar ook wereldwijd. Vanuit de gezamenlijke visie van zorgverleners, patiënten en zorginnovatoren, zijn wij van mening dat DHoTS bijdraagt aan betere zorg voor deze patiënten.

Er wordt binnen DHoTS samengewerkt in een unieke samenstelling van partijen. Patiënt, zorgverlener en zorgverzekeraar zijn vertegenwoordigd en maken samen met wetenschappers en technologieontwikkelaars de noodzakelijke gelijktijdige transformatie van gedrag en processen in de zorg mogelijk.

Er is gezamenlijk gestart met Heart for Health ICT, de Regionale Organisatie Huisartsen Amsterdam (ROHA), Amsterdam Health & Technology Institute (ahti) en Amsterdam UMC – locatie AMC. Vanwege het vertrouwen in en de potentie van DHoTS, steunt het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkelingen (EFRO) het project financieel.

Contact?

Vragen of meer informatie? We kijken er naar uit met u in contact te komen!

Neem voor meer informatie contact op met het team van DHoTS en stuur uw mail naar DHOTS@rohamsterdam.nl. Of laat uw gegevens achter via het onderstaand contactformulier. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Locatie

Amsterdam Health & Technology Center (AHTC)
Paasheuvelweg 25, Tower C5
1105 BP Amsterdam Zuidoost
Nederland